Tena Discreet Ultra Mini Plus, Tena Discreet Ultra Mini Plus

Tena Discreet Ultra Mini Plus

Tootekood: 60031

5.08

Kõige suurema imavusega ja pikem TENA Discreet pesukaitse hoiab ära lekked, ebameeldiva lõhna ja niiskustunde. Kõigest 3 mm paksune ja 21 cm pikkune pesukaitse pakub kindlustunnet just siis, kui seda kõige rohkem vajad.

TENA Discreet sidemed sobivad aktiivsele, mugavust ja diskreetsust hindavale naisele väga kerge ja kerge pidamatuse korral.

TENA Discreet pesukaitsmed on unikaalselt õhukesed, imades seejuures kordades rohkem kui tavalised pesukaitsed. Mikropärlid lukustavad uriini endasse ja ei lase ebameeldival lõhnal levida. Nii tunned end kuiva, värske ja enesekindlana.

Pakis 24 tükki.

17 laos

Lõhnakontrollsüsteem Fresh Odour Control tagab kindlustunde

TENA Discreet pesukaitsetel on lõhnakontrollsüsteem Fresh Odour Control. Värskust hoidvad mikropärlid takistavad ammoniaaki tootvate bakterite kasvu ja ebameeldiva lõhna levikut. TENA Discreet tagab värske ja kindla enesetunde terveks päevaks.

Kolmekordne kaitse – lekete, lõhna ja niiskustunde eest

Kõik TENA Discreet tooted pakuvad teile kolmekordset kaitset lekete, lõhna ja niiskustunde eest. Võimaldab teil tunda end kindlalt nii päeval kui ööl.

Dermatoloogiliselt testitud

Kõik materjalid on dermatoloogiliselt testitud ning nahasõbralikud.

Siidiselt pehme ja õrn

TENA Discreet pesukaitsed on siidpehme pealispinnaga, mis on naha vastas eriti õrn. See teeb TENA Discreet pesukaitsmed nii mugavaks. Tõenäoliselt võite koguni unustada, et neid kasutate.

Kiiresti imav pealispind tagab kohese kuivuse

TENADiscreet pesukaitsetel on eriline pealispind, mis juhib vedeliku hetkega sideme sisse, on naha vastas kuiv ning seetõttu mugav kanda.

Endise nimega Tena Lady Slim Ultra Mini Plus.

Täiskasvanu soodushind arstitõendiga5,08 €
Lapse soodushind arstitõendiga5,08 €
Puudega lapse soodushind arstitõendiga5,08 €

ITAK OÜ

Anna meile tagasisidet

JÄLGI MEID SOTSIAALMEEDIAS

© 2024 ITAK OÜ KÕIK ÕIGUSED KAITSTUD